SAMOPLAČNIŠKO

SAMOPLAČNIŠKE STORITVE ali STORITVE BREZ NAPOTNICE

V Splošni bolnišnici Jesenice lahko nekatere storitve ali posege opravite brez napotnice. Omenjene storitve so samoplačniške in namenjene vsem, ki bi želeli hitrejšo obravnavo (krajšo čakalno dobo).

Samoplačniške storitve, ki jih izvajamo:

PODROČJE INTERNISTIKE

  • Možnost samoplačniške sedacije pri kolonoskopiji (navodila) in gastroskopiji (navodila).

NAROČANJE: vsak dan od 8.00 do 12.00 na telefonski številki 04 5868 370 ali na elektronski naslov endoskopska.amb@sb-je.si.

PODROČJE KIRURGIJE

  • KIRURŠKA AMBULANTA (prim. Janez Pšenica, dr. med.)
  • PROKTOLOŠKA AMBULANTA (Matej Dolenc, dr. med.)

NAROČANJE: vsak dan od 8.00 do 12.00 na telefonski številki 04 5868 242 ali na elektronski naslov samoplacniska.krg.ambulanta@sb-je.si

PODROČJE RADIOLOGIJE

  • MR –Magnetna resonanca skeleta, glave

NAROČANJE: vsak dan od 8.00 do 12.00 na telefonski številki 04 5868 302 ali na elektronski naslov samoplacniska.rtg.ambulanta@sb-je.si.

POSTOPEK VPISA

Vpišete se v glavni sprejemni pisarni ob vhodu v bolnišnico. Ob vpisu povejte, da ste naročeni na samoplačniško storitev in od tam boste napoteni v dogovorjeno ambulanto oz. enoto.

PLAČILO

Pregled v specialistični ambulanti plačate v glavni sprejemni pisarni po opravljeni storitvi in sicer z gotovino ali s plačilnimi karticami. Po prejemu potrdila o plačilu boste prevzeli izvid oz. boste izvid prejeli po pošti.

Za vse ostale posege, ki bi jih želeli opraviti samoplačniško, lahko pokličete vsak dan od 8.00 do 11.00 na telefonsko številko 04 5868 415 ali pišete na naslov samoplacniska.ambulanta@sb-je.si

Storitve se opravljajo izven rednega delovnega časa ambulant.