Lokacija

Bolnišnica je na zahodni strani mesta Jesenice – Cesta maršala Tita 112. Imamo pa tudi specialistične ambulante v Kranju.

Koordinate: 46.44285269865704 14.037061929702759

zemljevid

K nam lahko pripotujete z osebnim avtomobilom, vlakom ali avtobusom:

  • Z osebnim avtomobilom se lahko pripeljete do bolnišnice po stari cesti, skozi Jesenice z vzhoda, ali pa po avtocesti do Hrušice, kjer na izstopu z avtoceste zavijete desno proti Jesenicam in ste v 2 minutah pri bolnišnici. Parkirate lahko na velikem parkirnem prostoru ob avtobusni postaji.
  • Z vlakom (vozni red) pripotujete na železniško postajo v centru Jesenic. Do bolnišnice se lahko zapeljete z mestnim avtobusom, ki ustavlja nasproti železniške postaje. Proti zahodu mesta pelje vsake pol ure. Lahko vas odpelje tudi taxi. Taxi postajališče je pred izhodom iz železniške postaje.
  • Z avtobusom (vozni red) se lahko pripeljete iz smeri Ljubljane ali Kranjske gore. Avtobusna postaja iz ene ali druge smeri je pred vhodom v bolnišnico.

Naše specialistične ambulante v Kranju:

  • Otološka ambulanta

Specialistične ambulante v Kranju delujejo v Zdravstvenem domu Kranj na Gosposvetski ulici 10.

Ambulante se nahajajo blizu kranjske avtobusne postaje. Od avtobusne postaje – smer S – do naših ambulant je 5 minut hoje.

Če se pripeljete z osebnim avtomobilom, se orientirajte po avtobusni postaji ali stavbi Zavarovalnice Triglav ter Porodnišnice.

Parkirate lahko na parkirnem prostoru nasproti Porodnišnice.

Z železniške postaje Kranj je pot daljša, zato vam priporočamo, da uporabite mestni avtobus ali taxi.

Več informacij kako do nas najdete tudi na spletni strani AMZS.